Nordic Chain

Medlemmar

Sverige

TransFargo är ett svenskt familjeägt logistik- och transportföretag som grundades 1978. Företagets målsättning är att tillhandahålla kundspecifika, kreativa och välplanerade logistik- och transporttjänster.

Vi är ett kunskapsföretag med mycket god inblick i våra kunders verksamheter och vi erbjuder alltid den logistiklösning som passar kundens behov bäst. Våra tjänster omfattar landtransport, logistik samt flyg- och sjötransport över hela världen. Vi arbetar från moderna kontorslokaler och logistikdepåer i Malmö, Göteborg, Stockholm och Örebro och har totalt 130 anställda.

Danmark

BHS Logistics A/S är ett familjeägt transport- och logistikföretag som grundades 1946. Vi arbetar för våra kunder och samarbetspartners från fem strategiskt placerade avdelningskontor i Danmark.

Vi sysselsätter 300 anställda, äger 120 lastfordon och använder toppmodern informationsteknik. Vi är också delägare i Danmarks största distributionsnätverk (Danske Fragtmænd).

Vi erbjuder marknaden enhetslösningar för både nationell och internationell transport och logistik. Vi arbetar alltid i enlighet med våra kärnvärden: Tillförlitlighet, Stabilitet, Flexibilitet, Kvalitet och Dynamik, och vi fokuserar alltid på lösningar som uppfyller våra kunders önskemål och behov.

Norge

Nortrail – Norsk Trailer Express AS är ett privatägt norskt företag som grundades 1967. Idag är Nortrail det största privatägda trailertransportföretaget i Norge med 50 anställda.

Företaget har gjort stora investeringar inom transport och spedition i många år och har en modern maskinpark med långtradare med släp och administrationsverktyg. Vår primära aktivitet är transnationella transporter och med vårt professionella nätverk och vår kvalificerade personal är vi kända för att förse våra kunder med optimala lösningar och personlig service.

Finland

Varova Oy är ett oberoende familjeägt transport- och speditionsföretag med 170 anställda, som tillhandahåller internationella land-, flyg- och sjötransporter. Våra största affärsområden är europeiska landtransporter, containertrafik till/från Östasien och USA, flygfrakt och transittransport till Ryssland.

Vi tillhandahåller våra klienter med integrerade transportlösningar från dörr till dörr i kombination med lagring. Genom vårt världsomspännande kontorsnätverk kan vi erbjuda tilläggstjänster såsom orderövervakning och paketspårning. Vår personal fortbildas kontinuerligt, vilket säkerställer att våra kunder får kompetent service.

Friend tipped!

Your friend has been sent an email about this article.