Nordic Chain

Select language

Search

Jäsenet


Ruotsi

TransFargo on ruotsalainen logistiikkaan ja kuljetuksiin erikoistunut perheyritys, joka perustettiin vuonna 1978. Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä, luovia ja hyvin suunniteltuja logistiikka- ja kuljetuspalveluja.

Me olemme konsulttiyritys, joka tuntee asiakkaan liiketoiminnan erittäin hyvin. Tarjoamme aina asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvaa logistiikkaratkaisua. Palveluihimme sisältyvät logistiikkaratkaisut, maantiekuljetukset sekä merikuljetukset ja lentorahti kaikkialla maailmassa. Palveluksessamme on yhteensä 130 työntekijää uudenaikaisissa toimisto- ja logistiikkatoimipisteissämme Malmössä, Göteborgissa, Tukholmassa ja Örebrossa.

Tanska

BHS Logistics A/S on vuonna 1946 perustettu logistiikkaan ja kuljetuksiin erikoistuva perheyritys. Palvelemme asiakkaitamme ja kumppaneitamme viidestä Tanskassa sijaitsevasta haarakonttorista käsin, joiden sijainti on erittäin tarkkaan harkittu.

Palveluksessamme on 300 työntekijää, omistamme 120 rekkaa ja käytämme työssämme modernin tietotekniikan viimeisimpiä uutuuksia. Olemme lisäksi yksi Tanskan suurimman jakeluverkoston, Danske Fragtmændin, osaomistajista.

Palvelemme kaikissa kansallisissa ja kansainvälisissä kuljetuksiin ja logistiikkaan liittyvissä asioissa. Noudatamme tarkasti kaikessa toiminnassamme seuraavia ydinarvojamme: luotettavuus, vakaus, joustavuus, laatu ja dynaamisuus. Keskitymme aina sellaisiin ratkaisuihin, jotka täyttävät asiakkaiden toiveet ja tarpeet.

Norja

Nortrail – Norsk Trailer Express AS on vuonna 1967 perustettu yksityinen yritys. Olemme nykyään Norjan suurin yksityinen kuljetusyritys, joka käyttää kuljetustoiminnassa puoliperävaunuja. Palveluksessamme on 50 työntekijää.

Yritys on investoinut useiden vuosien ajan merkittävästi kuljetukseen ja rahtihuolintaan, ja sen kalusto koostuu nykyään uudenaikaisista rekka-autoista ja hallintatyökaluista. Olemme kansainvälisten kuljetusten erityisosaajia. Laajan ammatillisen verkostomme ja asiantuntijoidemme ansiosta olemme ansainneet maineen yrityksenä, joka tarjoaa asiakkailleen parhaita mahdollisia ratkaisuja ja henkilökohtaista palvelua.

Suomi

Varova Oy on perheyritys, jonka palveluksessa on 170 työntekijää. Varova on kuljetusten ja rahtihuolinnan erityisosaaja, joka tarjoaa asiakkailleen kansainvälisiä maantie- ja meri- sekä lentorahtipalveluja. Tärkeimmät liiketoiminta-alueemme ovat Euroopan sisäiset maantiekuljetukset, konttiliikenne Kaukoitään ja USA:han (mukaan luettuna konttiliikenne päinvastaiseen suuntaan), lentorahti ja kauttakulkuliikenne Venäjälle.

Tarjoamme asiakkaillemme integroituja ovelta ovelle -kuljetusratkaisuja ja tuotteiden varastointimahdollisuutta. Maailmanlaajuisen edustajaverkostomme ansiosta voimme lisäksi tarjota lisäpalveluja, kuten tilaustenvalvontaa ja kuljetusten etenemisen seurantaa. Työntekijöidemme jatkuva koulutus takaa osaavan palvelun.

Friend tipped!

Your friend has been sent an email about this article.