Nordic Chain

Tietoja Nordic Chainista

Me teemme Pohjoismaista hieman pienempiä. Ja sinusta hieman suuremman.

Nordic Chain perustettiin vuonna 1993. Nykyään se on kappaletavaran pohjoismaisiin maantiekuljetuksiin erikoistunut kuljetusverkosto, jonka on jäsenyritykset toimivat Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

Tarjoamme

Nordic Cahin tarjoaa laadukkaita ovelta ovelle -kuljetusratkaisuja pohjoismaisilla markkinoilla. Yhteiset laatustandardimme takaavat sen, että saat takuuvarmasti samantasoista palvelua riippumatta siitä, mikä tuotteittesi määränpää on. Yhteisen IT-järjestelmämme ansiosta voit seurata lähetyksen kulkua koko kuljetuksen ajan – kuljetuksen tilaamisesta aina vastaanoton kuittaukseen saakka.

Saat paikallisesta Nordic Chain -jäsenyrityksestä oman yhteyshenkilösi, jonka kanssa voit sopia kaikista pohjoismaisista kuljetuksista. Voit aina soittaa yhteyshenkilöllesi, joka auttaa sinua kuljetusten tilaamisessa tai neuvoo tarvittaessa. Voit myös luonnollisesti tilata kuljetuksen Internetissä.

Arvomme

Kaikki Nordic Chainin jäsenyritykset ovat perheyrityksiä, joille henkilökohtainen palvelu ja luottamukselliset liikesuhteet ovat perinne. Toimintamme perustuu yhteisiin arvoihimme, jotka ovat:

  • Joustavuus – mielestämme jokainen asiakas on tärkeä ja ansaitsee oman yksilöllisen ratkaisunsa.
  • Selkeys – uskomme, että tehtävämme on tehdä asioista yksinkertaisempia, ei suinkaan monimutkaisempia.
  • Laatu – uskomme, että asiakkaamme ansaitsevat aina kaikkein parasta.
  • Rehellisyys – uskomme siihen, että lupaukset on aina pidettävä ja on tiedettävä mitä voi luvata.
     

Laatu ja ympäristö

Kaikkien jäsenyritystemme laatujärjestelmät on sertifioitu tiukimpien standardien mukaisesti. Kaikki jäsenyritykset ovat sitoutuneet noudattamaan toiminnassaan Nordic Chainin laatusäännöstöä. Tämän ansiosta asiakkaamme voivat olla aina varmoja palvelun korkeasta laadusta riippumatta siitä, mikä Nordic Chain -jäsenyritys on vastuussa kuljetuksesta.

Nordic Chainissa otamme ympäristövastuumme erittäin vakavasti. Pyrimme vähentämään päästöjä ja optimoimaan kuormia sekä pitämään työntekijämme ja kumppanimme tietoisina ympäristöasioista.

Friend tipped!

Your friend has been sent an email about this article.