Nordic Chain

Velg språk

Søk

Medlemmer


Sverige

TransFargo er et familieeid logistikk- og transportselskap som ble etablert i 1978, med en målsetting om å levere kundespesifikke, kreative og godt planlagte logistikk- og transporttjenester.

Vi er et konsulentselskap med dyp innsikt i våre kunders forretninger, og vi foreslår alltid den logistikkløsningen som er best tilpasset kundens behov. Våre tjenester dekker landtransport, logistikk og luft- og sjøtransport over hele verden. Vi arbeider fra moderne kontor- og logistikklokaler i Malmø, Gøteborg, Stockholm og Ørebro, og har totalt 130 ansatte.

Danmark

BHS Logistics A/S er et familieeid transport- og logistikkselskap etablert i 1946. Vi betjener våre kunder og partnere fra fem strategisk plasserte avdelinger i Danmark.

Vi har 300 ansatte, 120 egne lastebiler og bruker topp moderne informasjonsteknologi. Vi er også medeier i det største distribusjonsnettverket i Danmark, Danske Fragtmænd.

Vi tilbyr markedet ett bestillingssted for nasjonal og internasjonal transport og logistikk. Vi handler i henhold til våre kjerneverdier: Pålitelighet, stabilitet, fleksibilitet, kvalitet og dynamikk. Vi fokuserer alltid på løsninger som svarer til kundenes ønsker og behov.

Norge

Nortrail – Norsk Trailer Express AS er et privateid norsk selskap som ble etablert i 1967. I dag er Nortrail det største privateide trailertransportselskapet i Norge, og har 50 ansatte.

Selskapet har investert tungt i transport- og fraktspedisjon i mange år, og har en moderne flåte av semitrailere og administrasjonsverktøy. Vår primære aktivitet er internasjonal transport, og med vårt profesjonelle nettverk og kvalifiserte personell er vi kjent for å gi våre kunder optimale løsninger og personlig service.

Finland

Varova Oy er et uavhengig, familieeid transport- og spedisjonsselskap med 170 ansatte, og tilbyr internasjonal veg-, luft- og sjøtransport. Våre viktigste forretningsområder er: europeisk vegtransport, kontainertrafikk til/fra Det fjerne østen og USA, luftfrakt og transitt til Russland.

Vi tilbyr våre klienter integrerte transportløsninger dør-til-dør, kombinert med lagring. Med vårt verdensomspennende agentnettverk kan vi tilby tilleggstjenester som ordreovervåkning og forsendelsessporing. Kontinuerlig opplæring av våre ansatte sikrer at våre kunder får kompetent service.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.