Nordic Chain

Velg språk

Søk

Nordic Chain sine medlemmer


 

Nordic Chains transportnettverk er heldige som har 3 solide selskaper som til sammen dekker alle de nordiske landene.
 

Danmark 

BHS Logistics A/S - med 350 ansatte fordelt på fire avdelinger i Danmar, to i Sverige og en i Spania, og ved å bruke moderne informasjonsteknologi og et stabilt agentnettverk, er vi kjent med alle slags  transportløsninger  - både nasjonale og internasjonale. BHS Logistics gir den beste  transportdekningen over hele verden – til lands, til sjøs og i luften.

Våre ansatte er vår nøkkel til de gode løsningene som vi streber etter å gjøre enda bedre for våre kunder hver eneste dag. Vi tar oss av både den lille pakken fra Aakirkeby til Vejle og hele lasten fra Genova i Italia som skal leveres i Stavanger i Norge. BHS Logistics dekker hele Europa via sitt eget høykvalitetsnettverk og et stort antall tur-retur-kjøretøyer, som sikrer at våre kunders forsendelser kommer rundt i Europa i tide.
 

Norge

Nortrail – Norsk Trailer Express AS - er en av de største, norske, privateide og internasjonale speditørene i Norge som er spesialister på veitransport, spesielt rettet mot stykkgods og partilast fra hele Europa og Norden.

Vi er et velfundert selskap med en profesjonell tilnærming til markedet. Vi er kjent for å kunne tilby våre kunder innovative løsninger og personlig service. Vi har et bredt sortiment av transport- og logistikktjenester med høyt fokus på kvalitet og lokal kunnskap alle steder vi opererer. Vi sikrer dermed en rask og pålitelig service, uavhengig av hvor godset måtte befinne seg. Vi pleier å si at vi er store nok til å kunne tilby service for alle transportbehov, men små nok til å være personlig og fleksible. 


Finland

Varova Oy - er et internasjonalt logistikkfirma som fungerer er en finsk partner i det verdensomspennende transport- og logistikknettverket, og hjelper eksport- og importbedrifter med å finne de best egnede løsningene for transport mellom ulike land. Vi tilbyr også førsteklasses fortolling og spedisjonstjenester, noe som sikrer en trygg og effektiv forsyningskjede for våre kunder.

Verdiene våre er pålitelighet, fleksibilitet og ansvar. Ordet Varova betyr noen som tar vare på som er vårt ledende prinsipp.

 

Vi gjør Norden litt mindre. Og deg litt større.

 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.