Nordic Chain

Velg språk

Søk

Om

Vi gjør Norden litt mindre. Og deg litt større.

Nordic Chain ble etablert i 1993. I dag er vi et fullt utbygd landtransportnettverk for stykkgods i Norden – med medlemmer i Norge, Danmark, Sverige og Finland.

Vårt tilbud

Gjennom Nordic Chain tilbyr vi høykvalitets transportløsninger med dør-til-dør-levering i det nordiske markedet. Med vårt felles distribusjonsnettverk og felles kvalitetsstandarder er du garantert alltid å få den samme servicegraden uansett hvor godset ditt sendes. Og takket være vårt felles EDI-baserte kommunikasjonssystem kan du alltid spore forsendelsene dine – fra bestilling til bekreftet levering.

Gjennom ditt lokale Nordic Chain-medlem kan du få én kontakt for alle dine transporter i Norden, som du kan ringe for bestillinger og ekspertråd – om du ikke foretrekker å bestille online.

Våre verdier

Medlemmene i Nordic Chain er familiebedrifter med de samme tradisjonene for relasjoner bygget på tillit og personlig service. Og alt vi gjør basert på våre felles verdier:

  • Fleksibilitet — Vi har tro på at hver kunde er viktig nok til en unik løsning
  • Enkelhet – vi har tro på at vår jobb er å gjøre din jobb enklere, ikke mer komplisert
  • Kvalitet — vi har tro på at våre kunder alltid fortjener det beste
  • Ærlighet – vi har tro på å alltid holde våre løfter, og ikke gi urealistiske løfter
     

Kvalitet og miljø

Alle våre medlemmer har kvalitetssystemer sertifisert i henhold til de høyeste standarder – og har forpliktet seg til å arbeide i henhold til prosessene angitt i Nordic Chains kvalitetshåndbøker. Dette betyr at du som kunde alltid kan forvente samme høye kvalitetsnivå – uansett hvilket medlem i Nordic Chain som er ansvarlig for forsendelsen din.

I Nordic Chain tar vi vårt miljøansvar seriøst. Vi arbeider målbevisst med å redusere utslipp, optimalisere nyttelast og holde ansatte og partnere informert om miljøspørsmål.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.