Nordic Chain

Velg språk

Søk

Nordic Chain et nordisk transportnettverk

 

Nordic Chain er et unikt transportnettverk for stykkgods og partiforsendelser i de nordiske landene. Vi tilbyr kvalitet, personlig service og kostnadseffektiv transport, logistikk og distribusjon i et bærekraftig system i Sverige, Norge, Danmark og Finland.
 

Høykvalitets transportløsninger med dør-til-dør-levering

Gjennom Nordic Chain tilbyr vi høykvalitets transportløsninger med dør-til-dør-levering i det nordiske markedet. Med vårt felles distribusjonsnettverk og felles kvalitetsstandarder er du garantert alltid å få den samme servicegraden uansett hvor godset ditt sendes. 

Gjennom ditt lokale Nordic Chain-kontor kan du få én kontakt for alle dine transporter i Norden, som du kan ringe for bestillinger og ekspertråd – om du ikke foretrekker å bestille online.

 

Våre verdier

Medlemmene i Nordic Chain er alle familiebedrifter med de samme tradisjonene for relasjoner bygget på tillit og personlig service. Og alt vi gjør er basert på våre felles verdier:
 

Fleksibilitet vi har tro på at hver kunde er viktig nok til en unik løsning

Enkelhetvi har tro på at vår jobb er å gjøre din jobb enklere

Kvalitet vi har tro på at våre kunder alltid fortjener det beste

Ærlighetvi har tro på å alltid holde våre løfter

 

Kvalitet og miljø

Alle våre medlemmer er sertifisert i kvalitetssystemer i henhold til de høyeste standarder – og har forpliktet seg til å arbeide i henhold til prosessene angitt i Nordic Chains kvalitetshåndbøker. Dette betyr at du som kunde alltid kan forvente samme høye kvalitetsnivå – uansett hvilket medlem i Nordic Chain som er ansvarlig for forsendelsen din.

I Nordic Chain tar vi vårt miljøansvar seriøst. Vi arbeider målbevisst med å redusere utslipp, optimalisere nyttelast og holde ansatte og partnere informert om miljøspørsmål.
 

Vi gjør Norden litt mindre. Og deg litt større.

 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.