Nordic Chain

Medlemmer


Sverige

TransFargo er en familieejet logistik- og transportvirksomhed grundlagt i 1978 med henblik på at tilbyde kundespecifikke, kreative og velplanlagte logistik- og transportydelser.

Vi er en konsulentvirksomhed med stor indsigt i vores kunders virksomhed, og vi foreslår altid de logistikløsninger, der bedst dækker vores kunders behov. Vores serviceydelser omfatter landtransport, logistik, luftfragt og søtransport overalt på kloden. Vores 130 medarbejdere er placeret i moderne kontorer og logistikfaciliteter i Malmø, Gøteborg, Stockholm og Ørebro.

Danmark

BHS Logistics A/S er en familieejet transport- og logistikvirksomhed grundlagt i 1946. Vi betjener kunder og partnere fra fem strategisk placerede afdelinger i Danmark.

Vi beskæftiger 130 medarbejdere, har 120 egne lastvogne og benytter os af de mest moderne informationsteknologier. Vi er også medejere af det største distributionsnetværk i Danmark (Danske Fragtmænd).

Vi tilbyder one-stop-shopping inden for al national og international transport og logistik. Vi arbejder i nøje overensstemmelse med vores kerneværdier: Troværdighed, stabilitet, fleksibilitet, kvalitet og dynamik – og altid med fokus på de løsninger, der opfylder kundernes ønsker og behov.

Norge

Nortrail – Norsk Trailer Express AS  er en privatejet norsk virksomhed grundlagt i 1967. I dag er Nortrail den største private traileroperatør i Norge med 50 medarbejdere.

Virksomheden har foretaget store investeringer i transport- og speditionsløsninger over en længere årrække og ejer nu en moderne vognpark og arbejder med de bedste ledelsesværktøjer. Vores primære aktivitet er internationale transporter, og vi er kendt for at levere vores kunder optimale løsninger og personlige serviceydelser ved hjælp af vores professionelle netværk og kvalificerede medarbejdere.

Finland

Varova Oy  er en uafhængig familieejet transport- og speditionsvirksomhed med 170 medarbejdere, der tilbyder international landevejstransport, luftfragt og søtransport. Vores vigtigste forretningsområder er europæisk landevejstransport, containertrafik til/fra Fjernøsten og USA, luftfragt og transittransport til Rusland.

Vi tilbyder vores kunder integrerede dør-til-dør transportløsninger kombineret med oplagring. Med vores globale netværk af agenter kan vi tilbyde supplerende tjenester som f.eks. overvågning af ordrer og sporing af transporter. Fortsat efteruddannelse af vores medarbejdere sikrer, at vores kunder altid får kompetent service.

Friend tipped!

Your friend has been sent an email about this article.