Nordic Chain

Om os

Vi gør Norden lidt mindre. Og dig lidt større.

Netværket Nordic Chain blev grundlagt i 1993. I dag udgør Nordic Chain et fuldt udviklet netværk til generelle landtransporter i de nordiske lande – med medlemsvirksomheder i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Vores tilbud

Via Nordic Chain tilbyder vi transportløsninger fra dør-til-dør af høj kvalitet på de nordiske markeder. Med vores fælles distributionsnetværk og fælles kvalitetsstandarder er du altid garanteret det samme serviceniveau, uanset hvor dine varer skal hen. Og takket være vores fælles EDI-baserede kommunikationssystem kan du altid spore dine forsendelser – lige fra booking til levering har fundet sted.

Hos dit lokale medlem af Nordic Chain får du kun en kontakt til alle dine nordiske transporter, som du kan booke hos og få ekspertbistand fra – medmindre du foretrækker at booke online.

Vores værdier

Alle medlemmer af Nordic Chain er familieejede virksomheder med den samme tradition for tillidsfulde kunderelationer og personlig service.

Og alt, hvad vi foretager os, baseret på vores fælles værdier:

  • Fleksibilitet  – vi mener, at hver kunde er vigtig og derfor fortjener en unik løsning
  • Enkelhed – vi mener, at det er vores opgave at gøre livet lettere for dig og ikke mere kompliceret
  • Kvalitet – vi mener, at vores kunder altid fortjener det bedste
  • Ærlighed – vi lover ikke mere end vi kan holde
     

Kvalitet og miljø

Alle vores medlemmer har kvalitetssystemer certificeret efter de højeste standarder – og har alle forpligtet sig til at arbejde i henhold til Nordic Chains kvalitetsmanual. Dette betyder, at vores kunder altid kan forvente det samme høje kvalitetsniveau – uanset hvilket medlem af Nordic Chain, der er ansvarlig for din transport.

Hos Nordic Chain tager vi vores miljøansvar alvorligt. Vi arbejder målbevidst på at reducere udledninger, optimere nyttelaster og gøre medarbejdere og partnere bevidste om miljøspørgsmål.

Friend tipped!

Your friend has been sent an email about this article.